Huwelijk

Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen van jullie leven en daar hoort huwelijk-1-300x212een fotograaf bij die deze dag op een professionele, creatieve, verhalende en pure manier kan vastleggen.RWfotografie werkt de laatste 15 jaar met een unieke formule!Wij maken dagreportages op een ongedwongen manier, met oog voor detail en waar naast het bruidspaar ook familie, vrienden en momenten om jullie heen belangrijk zijn en op een journalistieke manier worden vastgelegd.

 

Emoties, plezier en genieten! Dat moeten de foto’s uitstralen!Kort na de huwelijksdag ontvangen jullie een dvd met 500-800 foto’s van de hoogste kwaliteit.

 

Daarnaast maken wij optioneel ook prachtige albums!Wij maken standaard een online slideshow met een eerste selectie foto’s van jullie dag; dus lekker nagenieten vanaf de huwelijksreis!Dus zoeken jullie een professionele fotograaf die een verhalend verslag van de dag maakt, met oog voor detail en waarbij jullie beschikking krijgen over de foto’s en eventueel zelf de regie over het album hebben, neem dan contact met ons op!!

 

René Wouters

RWfotografie

Here you will find some examples of slideshows of marriages in recent years:

 Therese and Hilbert

 Janna and Rolf

 Jenneke and Sjoerd

 Divera and KeesJan

 Suus and Noud

Naast prachtige digitale albums, verzorgen wij ook drukSchermafbeelding-1-300x283werk (uitnodigingen/bedankkaarten), afdrukken op canvas, dibonds etc. of kunnen wij een slide-show op jullie huwelijksfeest van de foto’s van overdag vertonen.

 

Daarnaast maken wij enkele dagen na jullie huwelijksdag een online slideshow, zodat jullie en jullie gasten al heerlijk kunnen nagenieten terwijl jullie nog op huwelijksreis zijn!

“Auctor sit amet feugiat eu & viverra ac felis. Nullam gravida neque quis augue vestibulum euismod. Suspendisse risus tortor, varius ac malesuada in, mattis vitae mauris.”
peterdaantje-608  Peter Boudewijns & Daantje Schelling

 

Wij vonden René een hele relaxte peer wat ontzettend fijn is op zo’n stressvolle dag! Hij beschikt over een goede mensenkennis en voelt zaken goed aan; fotografen zijn soms (ongewild) irritant en storend en dat was bij René absoluut niet het geval! wij zijn dan ook heel positief over hem!

t3Ferry van Seumeren & Claire Merlay

 

 

“Rene heeft onze trouwdag op een zeer prettige en professionele manier vast gelegd, wat heeft geresulteerd in super mooie foto’s. Bij de “foto shoot” was er een relaxte sfeer waarbij alles mocht en niets moest. Rene heeft zelf leuke en originele ideeen, maar zal dit nooit aan je opdringen. Bovendien was hij de hele dag aanwezig op een neutrale en professionele manier. Alle emotionele en plechtige momenten zijn door hem perfect vastgelegd.Wij zijn erg onder de indruk van de foto’s en hebben zeker geen spijt van onze keuze. Rene is een hele prettige kerel met verstand van zaken! Een aanrader voor iedereen!”

t2  Nienke Bakker & Martijn Boon

 

“Wij hebben René ontmoet op een bruidsbeurs in Rotterdam. Wij waren nog op zoek naar een fotograaf en zijn opgehangen zwart-wit foto’s in zijn stand spraken ons direct aan. Het korte gesprekje dat we daar hadden voelde goed en wij hebben direct een offerteafspraak gemaakt waarvoor hij aan huis kwam. Daar konden wij nog eens in alle rust zijn foto’s bekijken en bespreken wat wij zoal wel en niet wilden. Niet teveel statieportretten, maar meer een rapportage van de dag: precies de werkwijze van René.”

“Op onze huwelijksdag op 8 juni 2013 was René een geweldige extra gast. Hij was overal, maar zonder dat je het merkte legde hij iedere (gestolen) blik vast en hij was nooit teveel aanwezig. René had leuke ideeën voor foto’s en werkte graag mee aan onze eigen ideeën. Wij hebben enorm veel gelachen met hem en vonden het oprecht jammer om ‘s avonds weer afscheid te nemen. Onze gasten dachten dat wij hem al langer kenden en zo voelde het ook. Het fantastische trouwalbum dat later volgde laten wij met trots aan iedereen zien. Door het album heen vinden wij al onze gasten geportretteerd terug, in beeld gevangen tijdens een spontaan moment, een lach of een traan. René: we zijn je enorm dankbaar. Je bent een topvent en wensen jou aan nog vele bruidsparen toe! Ga zo door!”

t4  Birgit van Zwicht & Wijnand Bruinsma

 

 

“René is als een van de weinige (trouw)fotografen in staat om contact te maken met het bruidspaar en de (dag)gasten zonder erg aanwezig te zijn. Hij gaat makkelijk op in de groep van gasten en weet met hier en daar een opmerking ook de zenuwen wat te kalmeren bij bruid, bruidegom en (schoon)ouders. Daarnaast zorgt hij er voor dat iedereen echt op zijn of haar mooist wordt vastgelegd. Dat doet hij met prachtige portretten, mooie detailfoto’s en sfeerbeelden. Zo krijg je een prachtige reportage waar je met veel plezier naar terug blijft kijken!”

t5  Ad van Rooijen & Sytske Schoenmakers

 

Een mooie huwelijksreporage hebben jullie al vanaf € 975! (4 uur). Verder uit te breiden per uur.

 

Enkele dagen na het huwelijk worden jullie verrast door een mooie slideshow, zodat jullie alvast kunnen nagenieten van de dag.

 

Jullie beschikken dus over jullie eigen materiaal.

 

Vervolgens kunnen jullie zelf aangeven welke (circa 170) foto’s jullie in het album willen.

 

Wij kunnen uiteraard ook het album voor jullie maken; albums zijn er al vanaf € 395.